JOBBA MED OSS

På SKÅNESTOR känner vi varandra väl och har roligt tillsammans. Vi arbetar som ett team och stöttar varandra. Vi har gemenskap, sammanhållning och en prestigelös inställning där vi arbetar aktivt med att bygga en intern lagkänsla.   

Våra konsulter mår bra och utvecklas som människor, på så sätt bidrar de med positiv energi till sina uppdrag, löser upp knutar och gör det möjligt för kunden att hitta bra vägar och fokusera på rätt saker. En verklig omtanke om våra medarbetare ger oss nöjda kunder! 

Vår styrka ligger i att vi har en lång och bred praktisk erfarenhet från branscher som vi är verksamma inom och kan relatera till både våra kunders och medarbetares utmaningar. Vi har gjort det själva och kan därför erbjuda hållbara och situationsanpassade lösningar och därtill en utvecklande, stabil och harmonisk arbetsmiljö till våra medarbetare.

Vi söker ständigt nya kollegor! Vi älskar det vi gör och det är därför viktigt att även du älskar det du gör!

Kulturen på SKÅNESTOR kännetecknas av energi, empati, ödmjukhet samt professionalism.

Vi är måna om att våra medarbetare delar dessa värderingar och vill arbeta och utvecklas långsiktigt med oss. Du kommer trivas med oss om Du har en positiv energi som smittar över på andra och en inre drivkraft och vill lära dig nytt hela tiden. Du är empatisk och kan sätta dig i andras situation. Ditt engagemang gör att vi tillsammans klarar av allt och firar våra framgångar!

Din ödmjuka inställning till både arbetsuppgifter och livet gör att du lär dig nytt varje dag och vi uppskattar och lär av varandra.

Vi anpassar ditt uppdrag till din erfarenhetsnivå och din livssituation. Är du relativt ny inom ditt område så får du lära dig ett steg i taget. Vi hjälper dig!

Vi värnar om ett hållbart arbetsliv och vill att våra medarbetare ska må bra, trivas och utvecklas tillsammans med oss. För att säkerställa detta för vi en kontinuerlig dialog och involverar våra medarbetare i förtagets utveckling. Vi jobbar internt med bl a vår Kulturhandbok, Konsultakademin, coaching, utbildning och sociala aktiviteter. Utöver detta har vi samarbete med externa partners som delar våra hjärtefrågor och hjälper oss att skapa en välmående organisation.

Känns vi rätt och du känner igen dig i våra värderingar nedan så är valet ditt. Kontakta oss och ge oss möjlighet till att lära känna varandra.

Våra värderingar:   

  • Energi – Energi är vår framgångsfaktor. Man kommer långt med rätt energi och rätt inställning när det gäller allt ifrån våra kundrelationer, relationer till våra kollegor och våra leveranser. Vi har en pragmatisk syn och anpassar varje lösning ifrån utgångsläget. Vi arbetar målmedvetet för att lyckas med våra uppgifter och utstrålar energi och arbetsglädje. 
  • Empati och Ödmjukhet – Det är viktigt att själv sätta sig in i någon annans skor. Det är så man får förståelse för sig själv och andra. Genom att förstå kunden och kollegan kan vi tillsammans bygga en relation som bygger på ömsesidig respekt och förtroende. Empati gör att vi kan bilda relationer, respektera och ha kul med våra kunder, kollegor och deras nära och kära. Att förstå att saker vi gör påverkar andra gör oss mer respektfulla mot våra kunders och kollegors utmaningar. Med fötterna på jorden lyckas vi tillsammans med det som vi tar oss an. Vår ödmjuka attityd bidrar till en realistisk syn på uppgiften och personerna omkring oss. Vi är medvetna om våra egna gränser och har en positiv inställning till ett livslångt lärande. Våra kunder och kollegor känner sig trygga och viktiga. Vi uppskattar och lär av varandra. Ödmjukhet gör oss toleranta, medkännande och gör att vi kan lära av våra misstag.
    Vi underskattar aldrig någon och tycker att alla  prestationer är värdefulla. Vi ber om hjälp när vi behöver det och ber om ursäkt när vi gör fel.
  • Professionalism – Vi har helhetssyn och strävar alltid efter att agera på ett sätt som gagnar kunden. Vi har kompetens och kunskap att utföra våra uppgifter och levererar alltid med kvalitet. Vi är en öppen och lärande organisation som utvecklar vår egen och våra kunders kompetens. Vi förstår och arbetar efter kraven som ställs inom våra områden, vi fokuserar på rätt saker och följer alltid gällande lagstiftning, riktlinjer och avtal. Vi är ärliga och inger förtroende i våra möten med människor. När vi tar oss ann ett uppdrag så tar vi ansvar för våra åtaganden och levererar den bästa lösningen. Andra vill jobba med oss för att vi ger varandra stöd och delar kunskap och erfarenheter. Vi uppmuntrar varandra till att genom ett hårt arbete, en trevlig stämning och en teamkänsla kan vi tillsammans klara vad som helst.

Maria Gren, CEO