OM OSS

På SKÅNESTOR känner vi varandra väl och har roligt tillsammans. Vi arbetar som ett team och stöttar varandra. Vi har gemenskap, sammanhållning och en prestigelös inställning där vi arbetar aktivt med att bygga en intern lagkänsla.
Våra konsulter mår bra och utvecklas som människor, på så sätt bidrar de med positiv energi till sina uppdrag, löser upp knutar och gör det möjligt för kunden att hitta bra vägar och fokusera på rätt saker. En verklig omtanke om våra medarbetare ger oss nöjda kunder!

Vår styrka ligger i att vi har en lång och bred praktisk erfarenhet från branscher som vi är verksamma inom och kan relatera till både våra kunder och medarbetares utmaningar. Vi har gjort det själva och kan därför erbjuda hållbara och situationsanpassade lösningar och därtill en utvecklande, stabil och harmonisk arbetsmiljö till våra medarbetare.

VÅR HISTORIA

SKÅNESTOR bildades 2022 av Cecilia Larsson, Patrick Mårtensson och Maria Gren.   Vi lärde känna varandra när vi jobbade på tidigare konsultbolag och upptäckte snabbt att vi är likasinnade (men inte lika!) och gillar att jobba ihop. Eftersom vi alla tre har mångårig praktisk erfarenhet från våra områden Life Science, Livsmedel samt Process och Produktion och har stark lokal förankring så bestämde vi oss för att starta ett eget konsultbolag baserat på våra värderingar. 
We do what we love

We do what we love

Cecilia Larsson

BUSINESS UNIT MANAGER

MEDICINTEKNIK

+46 72 219 47 51

Det jag brinner för är att lösa problem och hitta vägar framåt i den medicintekniska världen, att se till så att  produkter i teknikens framkant är säkra att använda, gör det som utlovas och faktiskt kommer ut på marknaden. I mer än tjugo år har jag stöttat stora och små företag och entreprenörer inom områden som produktutveckling, kvalitet och regulatoriska frågor. Jag är specialiserad på konstruktionskontroll, regelefterlevnad och åtgärdande samt att hitta och skapa rätt nivå av dokumentation och innehåll för CE-märkning och FDA-godkännande, som också tillför mervärde till verksamheten.

Patrick Mårtensson

BUSINESS UNIT MANAGER

PROCESS & PRODUKTION

Jag drivs av att hjälpa företag att utvecklas, allt ifrån små förändringar till stora omställningar. Med över 10 års erfarenhet av turn-key leveranser till olika livsmedelsföretag har en stor passion för att hitta och leverera de bästa lösningarna för kunderna vuxit fram. Som teknisk projektledare brinner jag för att sammansvetsa team samt att få grupper att jobba mot gemensamma mål. För mig är lyhördhet ett viktigt ord, laget går före jaget.

Maria Gren

CEO

+46 72 451 58 72

Jag drivs av att arbeta med människor och skapa långsiktiga relationer.
Jag gillar att vara nära mina kunder och fokuserar på hur jag kan hjälpa dem på det sätt som passar dem bäst.
Jag brinner för ledarskap, teambuildning och för att hålla ångan och arbetsglädjen hög i företaget.