Energi: 
Små saker som initiativ till after work, till att gå på ett träningspass tillsammans, till att dra ihop kollegorna till att köra en runda pingis eller liknande i 10 minuter kan vara väldigt enkla men effektiva sätt att få upp energin på en arbetsplats. Är man piggare och gladare går det både det privata och professionella så mycket bättre! 

Empati och ödmjukhet:

Det tydligaste exemplet gällande detta på en arbetsplats är att ”alla kan göra fel”. Alla har gjort fel någon gång i sin professionella karriär och med empatiska/ödmjuka kollegor runtom en så är det mycket större chans att man lär sig och utvecklas av det misstaget snarare än blir rädd för att göra fel igen vilket i sin tur leder till minskat kreativitet och utveckling! Så mitt praktiska exempel i detta fallet är att bemöta misstag med den insikten. 

Professionalism: 

Trots pingis och misstag  som nämnts ovan så är jobbet just en arbetsplats. När ens empatiska, ödmjuka och energigivande kollegor är på plats så måste företaget framåt, personal ska vilja jobba kvar och kunder ska köpa företagets produkt. Det enklaste enligt mig för att uppnå detta är kommunikation. Blir man sen till ett möte? Kommunicera i tid! Vill man ha information om något? Fråga! Är information om avtal otydliga? Säg det så att information kan förbättras.