REKRYTERING

På SKÅNESTOR jobbar vi enligt våra grundprinciper och väljer våra kandidater både utifrån kompetens och personlighet som matchar företagets värderingar och företagskultur. Soft skills är lika viktiga som hard skills! Vi värnar om ett hållbart arbetsliv och vill att våra kandidater ska må bra, trivas och utvecklas tillsammans med företaget som vi rekryterar till.

För att säkerställa detta har vi ett nära samarbete med Beckert AB, vår samarbetspartner som delar företagets hjärtefrågor och hjälper oss i vår strävan att skapa ett hållbart arbetsliv där människor mår bra, trivs, utvecklas och presterar.

Vi ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från att identifiera och skapa en profil till uppföljning, för att säkerställa att rätt kandidat är på plats.
Vi har ett stort nätverk inom områden som vi är verksamma inom och kan därför göra en snabb och grundlig searchprocess. Vid behov tillämpar vi både case-baserade intervjuer med färdighetstest och personlighetanalys. Allt för att säkerställa att vi har hittat rätt kandidat, både med rätt kompetens och som passat kundens företagskultur.

Rekrytering med pricken över i:et som vi väljer att kalla det!

Är du nyfiken på vad vi menar och vill höra mer om vår rekryteringsprocess? Hör av dig så berättar vi mer!

Maria Gren, CEO

LEDIGA JOBB HOS VÅRA KUNDER